Dengan adanya pelbagai jenis program ganjaran dan kesetiaan di pasaran hari ini, anda pasti tertanya-tanya kenapa pilih program terbaru ini? Apakah bezanya program ganjaran kami berbanding dengan kelab yang lain? Bukankah semuanya sama sahaja dan melibatkan proses penyertaan yang melecehkan? 

Cuba anda bayangkan realiti kehidupan ibu bapa hari ini yang sibuk berkerja. Adakah mereka mempunyai masa untuk menguruskan program ganjaran apabila ia mempunyai terma dan syarat yang rumit? Jarang ibu bapa dapat duduk senang sambil membelek katalog apabila tiba masa untuk menebuskan ganjaran. Hakikatnya, ibu bapa hari ini tidak mempunyai masa untuk diri sendiri. Apalagi mempunyai masa untuk mencari rewards programme terbaik, yang tidak rumit, dan menguntungkan.

 

Mengapa CarrotClub pilihan terbaik buat Ibu Bapa

Sebenarnya, bukan semua program ganjaran sengaja membazirkan masa pelanggan. Kelemahan mereka mungkin disebabkan program yang tidak dibentuk khas untuk ibu bapa. Di CarrotClub, kami faham cabaran yang perlu diharungi ibu bapa yang sibuk berkerja di bandaraya metropolis. Mengejar keseimbangan antara pekerjaan dan keluarga bukanlah perkara yang senang. Oleh itu kami di CarrotClub bertekad untuk membentuk program kesetiaan khusus untuk ibu bapa. Tak kira sama ada ibu bapa sibuk berkerja ataupun tidak, anda tetap akan menikmati mata ganjaran kami.

Inilah sebab mengapa CarrotClub adalah program ganjaran terbaik untuk ibu bapa. Program kami terus, cepat dan senang untuk diredeem tanpa proses yang remeh-temeh. Kami faham stres berkerja yang dialami, serta kerja rumah yang semakin bertimbun dan anak yang selalu memerlukan perhatian. Dengan program kami Ibu bapa tidak perlu stres ataupun membazirkan masa. Anda boleh meluangkan masa yang berkualiti bersama keluarga sambil mendapat manfaat dari program kami.

 

Jadilah Ahli CarrotClub!


Langkah penyertaan CarrotClub senang sahaja. Program kami terbuka kepada semua orang dan penyertaan adalah percuma! Anda hanya perlu mencari produk-produk yang mempunyai pelekat CarrotClub kami. Dengan warnanya yang meriah, pelekat kami pasti senang dicari. 

Gores pelekat CarrotClub itu, kemudian scan QR code yang terpapar dengan aplikasi WeChat telefon bimbit anda untuk menjadi ahli kami. Senang sahaja bukan? Jenama-jenama terkemuka yang mengikuti program ganjaran kami termasuk Nuby(hyperlink- https://www.facebook.com/NubyMalaysia/ ) Playgro(hyperlink – https://www.facebook.com/PlaygroMalaysia/ ), dengan banyak lagi yang akan datang.

Apabila redeem ganjaran pun senang sahaja! Anda hanya perlu merujuk kepada katalog kesetian kami dan menebus berdasarkan jumlah mata ganjaran yang dikumpul. Anda boleh redeem dari jenama-jenama terkenal seperti: 

 

Avent (https://www.philips.com.my/c-m-mo/Philips-avent), 

Nuby (https://www.facebook.com/NubyMalaysia/), 

Playgro (https://www.facebook.com/PlaygroMalaysia/), 

Mustela (https://www.mustela.com.my/), 

Cheekaaboo (https://cheekaaboo.com/) dan 

Bare Nuhcessities (https://www.barenuhcessities.com/)

 

Kelebihan menjadi ahli CarrotClub!

Tiada tarikh luput bagi mata ganjaran yang dikumpul! Anda boleh mengumpul mata ganjaran untuk jangka masa yang panjang sehingga cukup untuk redeem hadiah idaman anda. Setelah diluluskan, hadiah pilihan akan dihantar terus ke rumah anda dalam masa 2-3 minggu. Tiada proses yang rumit dan tak payah stres bawa anak-anak ke pusat penebusan. Tak perlu minta suami hantar dan tak perlu keluar semasa traffic jam. Semua ahli CarrotClub boleh menikmati ganjaran mereka dengan selesa tanpa meninggalkan rumah. Kami di CarrotClub rela memudahkan program kami supaya ibu bapa boleh meluangkan masa bersama keluarga dan orang tersayang.

Untuk keterangan lanjut, layari laman Facebook kami di CarrotClub(hyperlink: https://www.facebook.com/CarrotClubMY/ )!